fbpx

Sundhedsfremme på arbejdspladsen

Vil I fremme sundheden på jeres arbejdsplads? Så kan virksomhedsmassage være en oplagt mulighed for jer.

Med en massageordning kan I forebygge, at medarbejderne får problemer med ryg, skuldre, nakke eller spændingshovedpine. Samtidig kommer de tilbage til arbejdet med fornyet energi.

Vi tilbyder en række øvrige sundhedsfremmende aktiviteter.

Blandt andet kommer vi gerne forbi og hjælper jer med at indrette arbejdspladsen ergonomisk korrekt, så medarbejderne får et bedre arbejdsmiljø.

I kan bestille et foredrag om, hvordan medarbejderne selv kan passe på sig selv, mens de er på arbejde, så de ikke får skavanker af at gå på arbejde. Hvis medarbejderne er interesseret i det, kan vi også arrangere elastiktræning, pilates eller yoga.

Sundhedsfremme på arbejdspladsen er blevet mere og mere populært og betragtes ikke længere om et frynsegode, men som en investering. Både fordi sunde medarbejdere er mere effektive og langt mindre syge, men også fordi, at arbejdsmiljøet er blevet et konkurrenceparameter i kampen om de mest eftertragtede medarbejdere. Firmamassage er en af de populære sundhedsfremmende aktiviteter, fordi medarbejderne ser denne form for forebyggelse som en luksus, de måske ellers ikke ville have oplevet.

Vil I høre, hvordan massage kan være en del af jeres sundhedsfremme, kommer vi gerne ud og drøfter muligheden med jer.

Ring på 70 23 36 60 eller send en mail.

Vores kunder er jævnt fordelt over hele landet. Vi har flest i Århus, Aalborg, Viborg, Kolding, Vejle, Odense, Næstved og København udvider fortsat.