fbpx

Massageordning med stor værdi for jeres virksomhed

Overvejer I også, at få en fast massageordning i jeres virksomhed? Så hjælper vi jer gerne med at finde den form for virksomhedsmassage, der passer bedst til jer. Og vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg.

Få glæde af en massageordning

Overvejer I også, at få en fast massageordning i jeres virksomhed? Så hjælper vi jer gerne med at finde den form for virksomhedsmassage, der passer bedst til jer. Og vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg.

massagetid-hos-massoer

Højt udbytte for pengene

Vores erfaring med firmamassage gør, at vi kan estimere meget præcist, hvor mange behandlinger jeres medarbejdere har brug for om måneden. Vi holder hele tiden øje med belægningsprocenten, så I ikke betaler for mere, end I har brug for. Det betyder at vores massører gennemsnitligt er booket 98 til 100 % af tiden.

Vi sætter altid 30 minutter af til hver behandling. På den tid udfører vi en professionel behandling, som virker mod dårlig ryg, spændingshovedpine og diverse myoser, og medarbejderen er hurtigt tilbage ved arbejdsopgaverne igen.

98,6%

Sidste uges gennemsnitlige belægningsprocent hos vores kunder

OPDATERES IKKE P.T. GRUNDET COVID-19

Fokus på kvalitet i jeres massageordning

 • Stabil massageordning. Vi har mulighed for hurtig at sende en vikar fra vores faste behandlerteam ved sygdom/ferie – eller tilbyde jer en erstatningsdag.
 • Fokus på forebyggelse. Vores massører rådgiver gerne medarbejderne, så de selv kan forebygge arbejdsrelaterede gener.
 • Transparent samarbejde. Vi har meget fokus på, at behandleren passer til jeres forventninger og behov. Er der ikke et “match” med en behandler og virksomheden, så handler vi hurtigt, og finder en ny løsning, der kan implementeres indenfor 8 – 14 dage.

Loyale og stabile massører

 • Ærlighed, troværdighed og service. Det er nøgleordene hos Augustinus Care. Vi er altid til at få fat på, og vi handler hurtig på tingene hos vores kunder.
 • Høj faglighed og kompetencer. Vi står 100% inde for vores massørers kvalifikationer og dygtighed.
 • Fokus på forebyggelse. Efter behandlingen rådgiver vores massører gerne jeres medarbejderne, så de selv kan forebygge arbejdsrelaterede gener.
 • Ingen kedelige overraskelser. Når I har en massageordning med os, skal I ikke bekymre jer om massørens eventuelle fravær. Når massøren har ferie eller er syg, sørger vi for en vikar fra vores faste behandlerteam, der passer til jer.
 • Loyale medarbejdere. Arbejdsglæden er høj, og vi har meget lav udskiftning af behandlere. Vores team består af 30 behandlere. Det sikrer høj stabilitet ved vores kunders massageordning.

Sådan foregår det

Det er hurtigt og nemt for medarbejderne at komme i gang med at bruge vores massageordning.

Opret din profil
Log ind i booking-portalen og opret din personlige profil.

Book en tid
Se ledige tider i kalenderen og book en massagetid.

Tid til massage
Kom til den aftalte tid, og slip af med spændingerne.

Er I usikre på, om en massageordning vil være den rette løsning for jer, tilbyder vi en måneds prøveperiode uden binding. Når prøveperioden slutter, evaluerer vi med jer, om I ønsker at fortsætte, og i så fald om I vil have justeret massageordningen, så den passer endnu bedre til jer.

Valg af nem betalingsordning

Når vi indgår en aftale om massage på arbejdspladsen, er det muligt for virksomheden at vælge, om ordningen skal være

 • 100% firmabetalt
 • delvist medarbejderbetalt
 • eller 100% betalt af medarbejderne
 • der er også mulighed for en bruttolønsordning.

Vælger virksomheden hel eller delvis medarbejderbetaling kan det aftales, at

 • medarbejderen betaler direkte med MobilePay
 • medarbejderen betaler med kreditkort
 • eller virksomheden foretager løntræk, hvor vi leverer data.

Virksomhedens andel afregnes ved faktura.

Ønsker du yderligere information, kontakt os på telefon 70 23 36 60.

Ja tak, vi vil gerne prøve 30 dages massage uden binding

Nemt for medarbejderne

“Ordningen er nem at administrere og det er nemt for medarbejderne selv at booke tider. Det giver ikke noget ekstraarbejde for mig i hverdagen. Mine kolleger og jeg er glade for ordningen – og for Aleta, som er vores faste massør. Det er et dejligt pusterum i en travl hverdag.”

Jytte Groth
HR-medarbejder hos Midttrafik

Opnå markant synlige resultater på sygefraværskontoen

Augustinus Care tilbyder veldokumenteret virksomhedsmassage, som straks efter opstart viser sin effekt. Via professionel og sikker håndtering højnes både arbejdsglæde, trivsel og velvære og eventuelle eksisterende skader reduceres markant.

Resultaterne af forebyggende sundhedsfremmende massage efter 6 måneder (1. aug. 2017 – 1. feb. 2018) er vist i diagrammet. Undersøgelsen er lavet blandt 819 medarbejdere hos en af vores større kunder.

Få et bud på en massageordning

Vil du høre mere om muligheden for en massageordning eller andre former for sundhedsfremme på arbejdspladsen, er du velkommen til at ringe på 70 23 36 60 eller sende en mail.