fbpx

Massageordning med højt udbytte

En succesfuld massageordning skaber resultater for medarbejderne, belaster ikke firmaets administration og har en høj belægningsprocent. Det giver dit firma det største udbytte af jeres virksomhedsmassage.

Fast behandlerteam

… som møder op i firmaet
og behandler til aftalt tid.

Fokus på forebyggelse

… gør det muligt at afhjælpe
og mindske gener i hverdagen.

Flere betalingsmodeller

… gør det nemt at finde den,
der passer til dit firma.

98,5%

Høj belægningsprocent giver mest massage for pengene

Næsten 25 års erfaring med massageordninger gør det muligt at estimere præcist, hvor mange behandlingstider der er brug for hver måned. Vi går efter 98-100 % booking, så du får mest massage ud af firmaets massageordning.

30 minutter, som gør den store forskel

Hver behandling tager 30 minutter, hvor medarbejderen:

firmamassage af medarbejder

Får individuel behandling

… for netop de gener, som medarbejderen har.

massageordning virksomheder

Får råd og vejledning

… om hvordan generne kan forebygges og afhjælpes.

sund krop

Hurtigt er tilbage

… og kan varetage sine arbejdsopgaver i hverdagen.

En massageordning, som kan mærkes på sygefraværskontoen

En massageordning med Augustinus Care har en stor effekt på medarbejdernes arbejdsglæde, trivsel og velvære og nedsætter effektivt sygefraværet.

Chart by Visualizer

Tallene i diagrammet stammer fra en undersøgelse blandt 819 medarbejdere hos en af vores største kunder.

Så nemt kører dit firmas massageordning

Det er hurtigt og nemt for medarbejderne at komme i gang med at bruge vores massageordning. Alt hvad de skal gøre, er:

Opret en profil

… ved at logge ind og oprette sig på vores booking-portal.

Book en tid

Se alle ledige tider, og book den, der passer bedst

Få massage

… til aftalt tid, og slip af med spændinger og myoser.

Fast og stabilt behandlerteam

Hos Augustinus Care anvender vi udelukkende uddannede og erfarne fysiurgiske massører, som både er fagligt kompetente og har flair for mennesker. Det sikrer:

 • Høj faglighed og kompetence: Vi står 100 % inde for vores massørers kvalifikationer, faglige dygtighed og evner som behandler.
 • Loyale behandlere: Arbejdsglæden er høj, og vi har meget lav udskiftning af behandlere. Det sikrer høj stabilitet i vores kunders massageordning.
 • Ærlighed, troværdighed og service: Vi er altid til at få fat på, og vi handler hurtigt, hvis en behandler ikke er det perfekte match for dine medarbejdere.
 • Ingen kedelige overraskelser: Ved ferie eller sygdom, sørger vi for en vikar fra vores faste behandlerteam, der passer til jer.

Vælg den betalingsmodel, der passer jer

Vi tilbyder flere forskellige betalingsmodeller for jeres massageordning. Så kan du nemt finde en betalingsmåde, som passer til netop dit firma. Vælg, hvorvidt massageordningen skal være:

 • 100 % betalt af dit firma
 • Delvist medarbejderbetalt
 • 100 % betalt af medarbejderne
 • Betalt over bruttolønsordningen

Vælger du en hel eller delvis medarbejderbetalt massageordning, kan medarbejderne betale:

 • Direkte med MobilePay
 • Direkte med betalingskort
 • Med løntræk med data fra os

Ved delvis medarbejderbetaling fremsendes faktura på dit firmas andel af ordningen.

Hør, hvad andre firmaer fortæller om vores massageordning

 • Utrolig dygtig massør

  For et halvt år siden skulle vi finde en ny massør til vores afdeling. Vi modtog flere tilbud fra forskellige massører, men fik anbefalet Augustinus Care, og har bestemt ikke fortrudt. Vi har være ualmindelig tilfredse med den massør, der har været tilkoblet vores afdeling. Han er utrolig dygtig og giver den individuelle massage samt råd og vejledning, som vi har behov for. Augustinus Care’s bookingsystem er nemt og overskueligt at betjene, og der er en meget fin opfølgning fra firmaets side, så vi i god tid bliver orienteret om, hvis der er ledige massagetider. Augustinus Care kan varmt anbefales.

  Lisbeth Nygaard Andreassen Kundemedarbejder erhverv, Spar Nord Holbæk
 • Nemt at administrere

  "Ordningen er nem at administrere og det er nemt for medarbejderne selv at booke tider. Det giver ikke noget ekstraarbejde for mig i hverdagen. Mine kolleger og jeg er glade for ordningen – og for Aleta, som er vores faste massør. Det er et dejligt pusterum i en travl hverdag."

  Jytte Groth HR-medarbejder, Midttrafik
 • Alt er opfyldt og mere til

  ”Da vi skiftede massageleverandør pga. ustabilitet var vores mål at finde en ordning der var stabil, havde kompetente massører og et brugervenligt bookingsystem. Alle disse betingelser og mere til har vi i høj grad fået opfyldt hos Augustinus Care, der sørgede for at vi fik en tryg og nem overgang lige fra første dag. Vores to massører er virkelig dygtige, engagerede og stabile. Vi føler os altid velinformeret og bookingsystemet er dejlig brugervenligt. Det eneste ærgerlige er, at vi ikke skiftede til Augustinus Care noget før".

  Jeanette Sandahl Taboul Receptionist, Eva Solo
 • Top-professionel massage på fleksible vilkår

  "Medarbejderne er glade for den topprofessionelle massage, og for os som virksomhed er det fordelagtigt, at vi ikke er bundet op af en abonnementsordning som alle betaler til, men kun afregner for de medarbejdere, der rent faktisk benytter massageordningen."

  Birgitte Sørensen Bogholder, Peytz & Co
 • Stor tilfredshed blandt medarbejderne

  Vi har nu i nogle år arbejdet sammen med Augustinus Care hvilket stadig fungerer rigtig godt. Bookingsystemet er utrolig let at bruge, og som kontaktperson får jeg sjældent henvendelser fra medarbejdere, der har spørgsmål til ordningen. Alle massører er utrolig dygtige og alle henvendelser til Augustinus Care bliver altid behandlet hurtigt og professionelt. Da der hvert år tilmelder sig flere og flere til massageordningen, er vi de senere år gået fra at have massører i huset 3 dage om ugen til nu 5 dage om ugen.

  Anja Persson HR Associate – SimCorp A/S
 • Vores massageordning skaber arbejdsglæde og trivsel

  Den massageordning vi har fået gennem Augustinus Care, har helt klart påvirket arbejdsglæden og trivslen. Vores ansatte oplever stor glæde ved at kunne booke en tid til massage. Vi sparer dermed også tid, da der ingen transporttid er. Jeg tror, at massageordningen med Augustinus Care er med til at tage nogle skader og gener i opløbet samt skabe fornyet energi hos os.

  Dorte Stage Privatkundechef, Spar Nord

Test vores massageordning i 30 dage

Vil du gerne opleve effekten af en massageordning i din virksomhed. Så prøv en uforpligtende 30 dages test af vores massageordning uden binding.