En stabil kundeliste vidner om kvalitet

Augustinus Care skaber velvære hos en række forskellige danske virksomheder. Både offentlige og private, store og små.

Kunderne fortæller

 • Stor tilfredshed blandt medarbejderne

  Vi har nu i nogle år arbejdet sammen med Augustinus Care hvilket stadig fungerer rigtig godt. Bookingsystemet er utrolig let at bruge, og som kontaktperson får jeg sjældent henvendelser fra medarbejdere, der har spørgsmål til ordningen. Alle massører er utrolig dygtige og alle henvendelser til Augustinus Care bliver altid behandlet hurtigt og professionelt. Da der hvert år tilmelder sig flere og flere til massageordningen, er vi de senere år gået fra at have massører i huset 3 dage om ugen til nu 5 dage om ugen.

  Anja Persson
  Anja Persson HR Associate – SimCorp A/S
 • De kan virkelig deres kram

  ”Vi har fået firmamassage gennem Augustinus Care siden 2016 og er særdeles tilfredse med ordningen. Bookingsystemet er super enkelt, og vores medarbejdere oplever professionelle og imødekommende massører, der virkelig kan deres kram! På alle fronter lever Augustinus Care op til de forventninger, vi har som virksomhed, der gerne vil tilbyde vores medarbejdere det bedste”.

  Monika Krarup
  Monika Krarup HR Consultant, SAS Institut
 • Utrolig dygtig massør

  For et halvt år siden skulle vi finde en ny massør til vores afdeling. Vi modtog flere tilbud fra forskellige massører, men fik anbefalet Augustinus Care, og har bestemt ikke fortrudt. Vi har være ualmindelig tilfredse med den massør, der har været tilkoblet vores afdeling. Han er utrolig dygtig og giver den individuelle massage samt råd og vejledning, som vi har behov for. Augustinus Care’s bookingsystem er nemt og overskueligt at betjene, og der er en meget fin opfølgning fra firmaets side, så vi i god tid bliver orienteret om, hvis der er ledige massagetider. Augustinus Care kan varmt anbefales.

  Lisbeth Nygaard Andreassen
  Lisbeth Nygaard Andreassen Kundemedarbejder erhverv, Spar Nord Holbæk
 • Nemt at administrere

  "Ordningen er nem at administrere og det er nemt for medarbejderne selv at booke tider. Det giver ikke noget ekstraarbejde for mig i hverdagen. Mine kolleger og jeg er glade for ordningen – og for Aleta, som er vores faste massør. Det er et dejligt pusterum i en travl hverdag."

  Jytte Groth
  Jytte Groth HR-medarbejder, Midttrafik
 • Professionel og dygtig partner

  ”Orbicon oplever Augustinus Care som en professionel og dygtig samarbejdspartner, som vi har tillid til. Kemien med ledelsen i Augustinus Care og de professionelle massører er i top. Hertil kommer at Augustinus Care leverer en udsøgt service, hvilket vi værdsætter højt”.

  Kirsten Lynggaard
  Kirsten Lynggaard HR-konsulent hos Orbicon A/S
 • Medarbejderne er yderst tilfredse

  Behandlerne er meget kompetente og vores medarbejdere er yderst tilfredse. Man kan også se, at når der en sjælden gang er vikarer på, er der stadig stor søgning, så medarbejderne er helt fortrolige med hvem Augustinus Care sender ud til os”.

  Marina Manniche Suhr
  Marina Manniche Suhr HR-chef, Sund & Bælt Holding A/S
 • Oplever højt serviceniveau

  "For os er er det en vigtig faktor og meget positivt, at vi ikke er bundet op af en abonnementsordning som alle betaler til. Vi afregner derfor kun for de medarbejdere der rent faktisk benytter massageordningen."

  Vivian Anholm
  Vivian Anholm Kaoskontrollør, Peytz & Co
 • Alle er uhyre kompetente

  ”CAB’s ledelse og medarbejdere har gennem mere end 10 år haft Augustinus Care tilknyttet centret 3 dage ugentlig. Samarbejdet er altid meget professionelt og Augustinus´ behandlere har en god bredde i faglige kompetencer, ligesom alle er uhyre kompetente".

  Jørgen Eric Clausen
  Jørgen Eric Clausen Københavns Kommune

Nogle af vores mange loyale kunder

Vi har +20 års erfaring med levering af virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil – og tilfredsstiller dermed netop de krav som erhvervslivet stiller.

kundelogo-danske-fragtmaend_graa
kundelogo-midttrafik_graa
kundelogo_mars_graa
kundelogo-koebenhavns-kommune_graa
kundelogo-sund-baelt_graa
kundelogo-peytz-og-co_graa
kundelogo-simcorp_graa
kundelogo-sund-baelt_graa
kundelogo-orbicon_graa
kundelogo-velux_graa
st-engineering
kundelogo-advance_graa
kundelogo-cae_graa
flonidan
kundelogo_samfocus
kundelogo-amesto
kundelogo-euro-health-group
fc-koebenhavn
bredana
dbu
eva-solo
iss