fbpx

En stabil kundeliste vidner om kvalitet

Augustinus Care skaber velvære hos en række forskellige danske virksomheder. Både offentlige og private, store og små.

Kunderne fortæller

 • Vores massageordning skaber arbejdsglæde og trivsel

  Den massageordning vi har fået gennem Augustinus Care, har helt klart påvirket arbejdsglæden og trivslen. Vores ansatte oplever stor glæde ved at kunne booke en tid til massage. Vi sparer dermed også tid, da der ingen transporttid er. Jeg tror, at massageordningen med Augustinus Care er med til at tage nogle skader og gener i opløbet samt skabe fornyet energi hos os.

  Dorte Stage
  Dorte Stage Privatkundechef, Spar Nord
 • Stor tilfredshed blandt medarbejderne

  Vi har nu i nogle år arbejdet sammen med Augustinus Care hvilket stadig fungerer rigtig godt. Bookingsystemet er utrolig let at bruge, og som kontaktperson får jeg sjældent henvendelser fra medarbejdere, der har spørgsmål til ordningen. Alle massører er utrolig dygtige og alle henvendelser til Augustinus Care bliver altid behandlet hurtigt og professionelt. Da der hvert år tilmelder sig flere og flere til massageordningen, er vi de senere år gået fra at have massører i huset 3 dage om ugen til nu 5 dage om ugen.

  Anja Persson
  Anja Persson HR Associate – SimCorp A/S
 • De kan virkelig deres kram

  ”Vi har fået firmamassage gennem Augustinus Care siden 2016 og er særdeles tilfredse med ordningen. Bookingsystemet er super enkelt, og vores medarbejdere oplever professionelle og imødekommende massører, der virkelig kan deres kram! På alle fronter lever Augustinus Care op til de forventninger, vi har som virksomhed, der gerne vil tilbyde vores medarbejdere det bedste”.

  Monika Krarup
  Monika Krarup HR Consultant, SAS Institut
 • En administrativ løsning til vores fordel

  I starten af 2022, skulle vi finde ny udbyder af firmamassage. Efter en god dialog og efterfølgende møde, faldt vores valg på Augustinus Care. Vi sætter stor pris på den enkle løsning med tilmeldinger én gang om året og et bookingsystem, der er nemt og intuitivt at bruge. Alt i alt en meget simpel administrativ løsning til vores fordel, hvilket vi sætter stor pris på. De massører vi har tilknyttet, er dygtige og giver gerne råd og vejledning til vores medarbejdere, hvis medarbejderne har behov og ønske herom. Samarbejdet med Augustinus Care fungerer rigtig godt og professionelt, og de lever fuldt ud op til de forventninger, vi har til dem som virksomhed.  

  Annette Hertz
  Annette Hertz P&O Business Partner, DB Schenker
 • Nemt at administrere

  "Ordningen er nem at administrere og det er nemt for medarbejderne selv at booke tider. Det giver ikke noget ekstraarbejde for mig i hverdagen. Mine kolleger og jeg er glade for ordningen – og for Aleta, som er vores faste massør. Det er et dejligt pusterum i en travl hverdag."

  Jytte Groth
  Jytte Groth HR-medarbejder, Midttrafik
 • Professionel og dygtig partner

  ”WSP Danmark oplever Augustinus Care som en professionel og dygtig samarbejdspartner, som vi har tillid til. Kemien med ledelsen i Augustinus Care og de professionelle massører er i top. Hertil kommer at Augustinus Care leverer en udsøgt service, hvilket vi værdsætter højt”.

  Kirsten Lynggaard
  Kirsten Lynggaard HR-konsulent hos WSP Danmark
 • Medarbejderne er yderst tilfredse

  Behandlerne er meget kompetente og vores medarbejdere er yderst tilfredse. Man kan også se, at når der en sjælden gang er vikarer på, er der stadig stor søgning, så medarbejderne er helt fortrolige med hvem Augustinus Care sender ud til os”.

  Marina Manniche Suhr
  Marina Manniche Suhr HR-chef, Sund & Bælt Holding A/S
 • Top-professionel massage på fleksible vilkår

  "Medarbejderne er glade for den topprofessionelle massage, og for os som virksomhed er det fordelagtigt, at vi ikke er bundet op af en abonnementsordning som alle betaler til, men kun afregner for de medarbejdere, der rent faktisk benytter massageordningen."

  Birgitte Sørensen
  Birgitte Sørensen Bogholder, Peytz & Co
 • Alt er opfyldt og mere til

  ”Da vi skiftede massageleverandør pga. ustabilitet var vores mål at finde en ordning der var stabil, havde kompetente massører og et brugervenligt bookingsystem. Alle disse betingelser og mere til har vi i høj grad fået opfyldt hos Augustinus Care, der sørgede for at vi fik en tryg og nem overgang lige fra første dag. Vores to massører er virkelig dygtige, engagerede og stabile. Vi føler os altid velinformeret og bookingsystemet er dejlig brugervenligt. Det eneste ærgerlige er, at vi ikke skiftede til Augustinus Care noget før".

  Jeanette Sandahl Taboul
  Jeanette Sandahl Taboul Receptionist, Eva Solo

Nogle af vores mange loyale kunder

Vi har +20 års erfaring med levering af virksomhedsmassage i hele Danmark. Vores massageordning er karakteriseret ved at være velfungerende, ukompliceret og stabil – og tilfredsstiller dermed netop de krav som erhvervslivet stiller.

kundelogo-danske-fragtmaend_graa
kundelogo-midttrafik_graa
kundelogo_mars_graa
kundelogo-laegernes-pension-&-bank
kundelogo-buusjensen
kundelogo-peytz-og-co_graa
kundelogo-simcorp_graa
kundelogo-sunclass
kundelogo-wspdanmark
kundelogo-velux_graa
kundelogo-royal-canin
kundelogo-st-engineering
kundelogo-advance_graa
kundelogo-cae_graa
kundelogo-novafos
kundelogo-middelfart-sparekasse
kundelogo-amesto
kundelogo-euro-health-group
kundelogo-fc-koebenhavn
kundelogo-bredana axite
kundelogo-dbu
kundelogo-eva-solo
kundelogo-iss
kundelogo-ok-fonden
kundelogo-bredana solutions
kundelogo-sund-baelt_graa
kundelogo-boehringer-ingelheim
kundelogo-jeudan
kundelogo-peter-justesen
kundelogo-db-schenker