fbpx
“Vi  fik anbefalet Augustinus Care, og vi har været ualmindelig tilfredse. Massøren er utrolig dygtig og giver den individuelle massage samt råd og vejledning, som vi har behov for. Augustinus Care’s bookingsystem er nemt og overskueligt at betjene. Augustinus Care kan varmt anbefales.”

Lisbeth Nygaard Andreassen
Kundemedarbejder erhverv, Spar Nord Holbæk

Hvorfor vælge virksomhedsmassage hos Augustinus Care?

Vi evaluerer løbende jeres massageordning så vi er sikre på, at I får en ordning, der passer til jeres behov.
Vi sørger for en dygtig vikar fra vores eget behandlerteam, hvis jeres faste massør er syg eller på ferie.
Vi tilbyder en uforpligtende prøveperiode i en måned.
Vi har samtaler med alle vores massører og tester dem i praksis, før vi indgår kontrakt.
Vi har massører over hele landet, så landsdækkende virksomheder kan give alle medarbejdere det samme tilbud og kun behøver at samarbejde med én leverandør.
Vi har Danmarks mest effektive bookingsystem, så medarbejderne hurtigt kan booke en tid, og I let kan få et overblik over, hvordan de bruger firmamassage. Systemet er udviklet særligt til dette formål.

Virksomhedsmassage siden 1997

Jesper Augustinus Glæemose etablerede Augustinus Care i 1997. Han blev uddannet fysiurgisk massør i 1995 og havde selv arbejdet hands-on med virksomhedsmassage i otte år, da han i 2003 helligede sig firmaets drift på fuld tid.

Mens han selv gav virksomhedsmassage, så han i praksis, hvordan ordningen fungerer bedst og lærte, hvilke krav erhvervslivet stiller til området. Derfor er kernen i Augustinus Care, at vi lægger vægt på en stabil og professionel ordning, der er let at administrere for virksomheden, og en ordning der kan fortsætter ufortrødent, selv om den faste massør bliver syg eller er på ferie.

I dag har Augustinus Care et team af virksomhedsmassører, hvis primære erhverv er at afhjælpe spændingshovedpiner, dårlige rygge og ømme skuldre på virksomheder samt hjælpe med en generel forebyggelse. Et team, hvor vi vægter det gode samarbejde både med faglig sparring, mødet med kollegerne og et godt arbejdsmiljø.

0

Vi hjælper blandt andre

kundelogo-danske-fragtmaend_graa
kundelogo-midttrafik_graa
kundelogo_mars_graa
kundelogo-laegernes-pension-&-bank
kundelogo-buusjensen
kundelogo-peytz-og-co_graa
kundelogo-simcorp_graa
kundelogo-sunclass
kundelogo-wspdanmark
kundelogo-velux_graa
kundelogo-royal-canin
kundelogo-st-engineering
kundelogo-advance_graa
kundelogo-cae_graa
kundelogo-novafos
kundelogo-middelfart-sparekasse
kundelogo-amesto
kundelogo-euro-health-group
kundelogo-fc-koebenhavn
kundelogo-bredana axite
kundelogo-dbu
kundelogo-eva-solo
kundelogo-iss
kundelogo-ok-fonden
kundelogo-bredana solutions
kundelogo-sund-baelt_graa
kundelogo-boehringer-ingelheim
kundelogo-jeudan
kundelogo-peter-justesen
kundelogo-db-schenker

Få et tilbud på en landsdækkende massageordning

Augustinus Care har kontor i København og Horsens og giver virksomhedsmassage over hele landet. Derfor er vi det oplagte valg for landsdækkende virksomheder, der gerne vil give et ensartet tilbud om firmamassage til alle medarbejdere, og vil nøjes med at samarbejde med én leverandør.

Vil du høre mere om virksomhedsmassage, hører vi gerne fra dig. Ring på 70 23 36 60 eller send en mail. Så finder vi en virksomhedsmassageordning, der passer til netop jeres behov.