fbpx

Job som massør

Vil du arbejde for Augustinus Care… så hører vi meget gerne fra dig

Vi er altid på udkig efter nye ansvarsbevidste og autoriserede behandlere over hele landet. Du skal være uddannet sportsmassør eller fysiurgisk massør og være registreret som selvstændig massør for at arbejde hos os.

Sådan er det at arbejde hos os

Vi tilbyder vores massører fleksible ordninger, som nemt kan kombineres med at have egen klinik eller lønmodtagerarbejde på deltid ved siden af. Du kan arbejde på en eller flere virksomheder, alt efter hvad vi aftaler.

Det er meget forskelligt, hvor meget vores massører arbejder, og du bliver selvfølgelig betalt for det aftalte timeantal og ikke kun for de effektive behandlinger.

Vores massører er i gennemsnit ansat hos os i over fem år. Vi går op i, at I har et godt arbejdsmiljø og holder derfor løbende sociale arrangementer og sparringstimer.

Vi stiller fornuftige krav til vores behandlerlokaler, så vi sikrer et godt arbejdsmiljø for vores behandlere på virksomheden.

Sådan søger du job

Send os gerne dit CV med et par ord om dig selv, dine erfaringer og hvor i Danmark du vil behandle. Husk, at vedlægge kopi af relevante eksamens- og uddannelsespapirer, samt vellignende foto.

Du kan sende din ansøgning pr. mail til kontakt@augustinuscare.dk.

Herefter hører du fra os. Hvis vi vurderer, at du vil kunne passe ind i vores team af professionelle behandlere, bliver du inviteret til en personlig samtale. I forlængelse af samtalen vil vi bede dig give en prøvebehandling. På baggrund af samtale og prøvebehandling, danner vi os et samlet indtryk for et evt. fremtidigt samarbejde.

Har du spørgsmål om at arbejde som massør hos os, er du meget velkommen til at ringe på 70 23 36 60.

Der er rig mulighed for at udvikle sig som behandler

“Jeg er meget glad for at arbejde for Augustinus Care. Der er dejlige kolleger og en god arbejdsledelse – tingene fungerer bare godt. Der bliver lagt vægt på socialt samvær, både gennem uformelle arrangementer, men også gennem nogle interessante kurser. Der er rig mulighed for at udvikle sig som behandler, bl.a. lærer vi nye behandlingsteknikker som kommer både os og vores kunder til gavn. Jo flere greb og teknikker vi kan anvende, jo nemmere er det for os at udvikle gode arbejdsstillinger, give en varieret behandling, og at rådgive kunderne bedst muligt.”

Malin – tillknyttet som fysiurgisk massør siden 2009