Mød teamet bag Augustinus Care

Vi går ikke kun op i vores medarbejderes kvalifikationer – men også, at vi har et godt sammenhold og mennesker, der brænder for deres fag. Derfor har mange af vores massører også været hos os gennem mange år. Læs, hvad de synes om at arbejde hos Augustinus Care.

Ledelse og administration

 • Jesper
  Jesper Administrerende direktør
 • Dorthe
  Dorthe Koordinator og fysiurgisk massør
 • Bente
  Bente Administration

Fysiurgiske massører

 • Aleta
  Aleta
 • Alexander
  Alexander
 • Alison
  Alison
 • Anette
  Anette
 • Anneli
  Anneli
 • Berglind
  Berglind
 • Birgitte
  Birgitte
 • Cecilie
  Cecilie
 • Clara
  Clara
 • Claudia
  Claudia
 • Emil
  Emil
 • Henriette
  Henriette
 • Ilse
  Ilse
 • Janne
  Janne
 • Kathrine
  Kathrine
 • Katja
  Katja
 • Lasse
  Lasse
 • Lisa
  Lisa
 • Louise
  Louise
 • Mada
  Mada
 • Malin
  Malin
 • Marianne
  Marianne
 • Mette
  Mette
 • Nickolai
  Nickolai
 • Pernille
  Pernille
 • RikkeMaija
  RikkeMaija
 • Susanne
  Susanne
 • Vicky
  Vicky

God ledelse, et godt bookingssystem og god organisering gør arbejdet nemt

“Jeg har været tilknyttet Augustinus Care siden 2009, og er meget glad for samarbejdet. Det er især en rigtig god ledelse, godt bookingsystem og en god organisering, der gør arbejdet nemt. Der er altid 100% backup. Jeg er både fast massør og vikar i virksomheder, og jeg syntes at det er spændende at komme ud og se forskellige arbejdspladser. Jeg har altid fået en god introduktion til nye virksomheder, og der er altid blevet taget godt imod mig som behandler. For mig er det et mål, at man skal udvikle sig som behandler for at få flere redskaber til gavn for mig og mine klienter. Jeg har fået godt udbytte af sparringsaftener og kurser. Jeg har fået lov til både at lære fra mig og lære nye ting, hvilket for mig er et stort privilegium.”

– LOUISE, MASSØR HOS AUGUSTINUS CARE SIDEN 2009

Vil du arbejde for Augustinus Care?

Synes du, at Augustinus Care lyder som en spændende arbejdsplads – og kunne du tænke dig at være en del af vores behandlerteam? Vi er altid på udkig efter dygtige massører.

“Jeg er meget glad for at arbejde for Augustinus Care. Der er dejlige kolleger og en god arbejdsledelse – tingene fungerer bare godt. Der bliver lagt vægt på socialt samvær, både gennem uformelle arrangementer, men også gennem nogle interessante kurser. Der er rig mulighed for at udvikle sig som behandler, bl.a. lærer vi nye behandlingsteknikker som kommer både os og vores kunder til gavn.”

– Malin, fysiurgisk massør hos Augustinus Care siden 2009