fbpx

Medarbejdertilfredsheden er i top

I Augustinus Care lægger vi vægt på et uddannet og fast behandlerteam. Det er vigtigt for alle parter, at vi har et godt samarbejde, der fokuserer på faglighed og kvalitet i behandlingen, og at du som massør kan have tillid til en stabilitet i samarbejdet, ordnede forhold med et bookingsystem der er i top, en faglig sparring, de sociale møder med kollegerne og et godt arbejdsmiljø.

Augustinus Care gør det nemt at være massør

“Som ny massør hos Augustinus Care stod det hurtigt klart for mig, at Augustinus Care i høj grad lever op til sit navn, også for massørerne; for der bliver virkelig taget hånd om dig fra start til slut.

Jeg holder af en afvekslende hverdag, og har både faste virksomheder og vikarvagter. Augustinus Care gør meget ud af at matche massør og firma, hvilket giver øget ejerskab og arbejdsglæde. Der er grundig introduktion til hver virksomhed. Altid kvalitetsbrikse i gode og lyse lokaler, alle materialer til rådighed og et godt bookingsystem, så du kun skal logge ind et sted. At der er styr på alle de praktiske detaljer, giver ro til at du kan koncentrere dig om mødet med, og behandlingen af, den enkelt kunde.

Et andet stort plus er, at der er mulighed for faglig sparring og sociale arrangementer,  du er ikke alene, du er en del af en fællesskab.”

Massør Anneli

Anneli – tilknyttet som fysiurgisk massør siden 2019

Stor professionalisme og engagement fra ledelsen

“Jeg er rigtig glad for at arbejde hos Augustinus Care og for at være en del af dette fællesskab. Jeg værdsætter ​deres professio​na​​lisme​ samt engagement, ​og den altid ​åbne kommunikation og forståelse ​fra​ ledelsen.

​I det daglige når jeg tager ud til virksomhederne, er det meget nemt for mig – Augustinus Care sørger nemlig for alt det ​jeg ​skal bruge​ til behandlingerne​.”

Massør Mada

Mada – tilknyttet som fysiurgisk massør, zoneterapeut og mindfulness instruktør siden 2018.

Der er rig mulighed for at udvikle sig som behandler

“Jeg er meget glad for at arbejde for Augustinus Care. Der er dejlige kolleger og en god arbejdsledelse – tingene fungerer bare godt. Der bliver lagt vægt på socialt samvær, både gennem uformelle arrangementer, men også gennem nogle interessante kurser. Der er rig mulighed for at udvikle sig som behandler, bl.a. lærer vi nye behandlingsteknikker som kommer både os og vores kunder til gavn. Jo flere greb og teknikker vi kan anvende, jo nemmere er det for os at udvikle gode arbejdsstillinger, give en varieret behandling, og at rådgive kunderne bedst muligt.”

Massør Malin

Malin – tilknyttet som fysiurgisk massør siden 2009

Tryghed og arbejdsglæde, et dejligt arbejdsmiljø

“Jesper og Dorthe er de bedste arbejdsgivere man kan ønske sig, da de altid er hjælpsomme og professionelle i deres kommunikation mellem behandlerteamet og virksomhederne.

De skaber en stor tryghed og arbejdsglæde, når jeg er ude på virksomhederne og tager sig altid tid, hvis der skulle være behov for samtale eller ønsker.
Det giver et dejligt arbejdsmiljø og jeg føler mig meget værdsat og ønsket i mit arbejde hos dem.

Augustinus Care er en yderst professionel virksomhed, da alt er sørget for med briks og tilbehør, som gør det nemt for mig at udføre mit arbejde.”

Maria – tilknyttet som fysiurgisk massør

Fokus på at der er god stemning

“Augustinus Care er en professionel, tryg og sjov virksomhed at arbejde i, og som jeg er meget glad for at have været en del af i nu over 10 år. Rigtig god ledelse hvor man altid får et hurtig svar, hvis man har noget på hjertet, eller hjælp, hvis der er noget, man mangler.
Der er fokus på, om man som behandler passer godt ind hos den virksomhed, man bliver tilknyttet, og stemningen mellem behandlere og ledelse er god. Hvad enten vi mødes på kontoret eller til sommerfest, julehygge eller kursus, så har vi det altid virkelig sjovt, og lattermusklerne bliver trænet godt.”

Massør Berglind

Berglind – tilknyttet som fysiurgisk massør siden 2008