Medarbejdertilfredsheden er i top

I Augustinus Care lægger vi vægt på et uddannet og fast behandlerteam. Det er vigtigt for alle parter, at vi har et godt samarbejde, der fokuserer på faglighed og kvalitet i behandlingen, og at du som massør kan have tillid til en stabilitet i samarbejdet, ordnede forhold med et bookingsystem der er i top, en faglig sparring, de sociale møder med kollegerne og et godt arbejdsmiljø.

God ledelse, et godt bookingssystem og god organisering gør arbejdet nemt

“Jeg har været tilknyttet Augustinus Care siden 2009, og er meget glad for samarbejdet. Det er især en rigtig god ledelse, godt bookingsystem og en god organisering, der gør arbejdet nemt. Der er altid 100% backup. Jeg er både fast massør og vikar i virksomheder, og jeg syntes at det er spændende at komme ud og se forskellige arbejdspladser. Jeg har altid fået en god introduktion til nye virksomheder, og der er altid blevet taget godt imod mig som behandler. For mig er det et mål, at man skal udvikle sig som behandler for at få flere redskaber til gavn for mig og mine klienter. Jeg har fået godt udbytte af sparringsaftener og kurser. Jeg har fået lov til både at lære fra mig og lære nye ting, hvilket for mig er et stort privilegium.”

Massør Louise

Louise – tilknyttet som fysiurgisk massør, fitness instruktør og personlig træner siden 2009

Stor professionalisme og engagement fra ledelsen

“Jeg er rigtig glad for at arbejde hos Augustinus Care og for at være en del af dette fællesskab. Jeg værdsætter ​deres professio​na​​lisme​ samt engagement, ​og den altid ​åbne kommunikation og forståelse ​fra​ ledelsen.

​I det daglige når jeg tager ud til virksomhederne, er det meget nemt for mig – Augustinus Care sørger nemlig for alt det ​jeg ​skal bruge​ til behandlingerne​.”

Massør Mada

Mada – tilknyttet som fysiurgisk massør, zoneterapeut og mindfulness instruktør siden 2018.

Der er rig mulighed for at udvikle sig som behandler

“Jeg er meget glad for at arbejde for Augustinus Care. Der er dejlige kolleger og en god arbejdsledelse – tingene fungerer bare godt. Der bliver lagt vægt på socialt samvær, både gennem uformelle arrangementer, men også gennem nogle interessante kurser. Der er rig mulighed for at udvikle sig som behandler, bl.a. lærer vi nye behandlingsteknikker som kommer både os og vores kunder til gavn. Jo flere greb og teknikker vi kan anvende, jo nemmere er det for os at udvikle gode arbejdsstillinger, give en varieret behandling, og at rådgive kunderne bedst muligt.”

Massør Malin

Malin – tilknyttet som fysiurgisk massør siden 2009

Der tages hånd om alle

“Min oplevelse af Augustinus Care, fra jeg startede i januar 2018, er, at det er et firma som vægter sine medarbejders trivsel højt, sætter rammerne for gode arbejdsforhold og -vilkår og har et nemt bookingsystem. Når jeg er på arbejde i virksomheder, er der de remedier og ting til rådighed, som jeg har brug for, hvilket gør, at jeg kan yde en ekstra god service til kunderne. Alt det praktiske er på plads.

Der ud over har vi som medarbejdere en lydhør og serviceminded ledelse som vægter det sociale og fællesskabet. Der er mulighed for sparringsaftener, understøttelse af den enkeltes kompetencer, tid til snak både personligt og fagligt eller i relation til cases. Der er med andre ord tænkt hele vejen rundt fra medarbejder til kunde i virksomheder.”

Massør Marianne

Marianne – tilknyttet som kropsterapeut siden januar 2018

Fokus på at der er god stemning

“Augustinus Care er en professionel, tryg og sjov virksomhed at arbejde i, og som jeg er meget glad for at have været en del af i nu over 10 år. Rigtig god ledelse hvor man altid får et hurtig svar, hvis man har noget på hjertet, eller hjælp, hvis der er noget, man mangler.
Der er fokus på, om man som behandler passer godt ind hos den virksomhed, man bliver tilknyttet, og stemningen mellem behandlere og ledelse er god. Hvad enten vi mødes på kontoret eller til sommerfest, julehygge eller kursus, så har vi det altid virkelig sjovt, og lattermusklerne bliver trænet godt.”

Massør Berglind

Berglind – tilknyttet som fysiurgisk massør siden 2008